top of page

Parc de les Olors de Sant Marçal

El parc està adherit a la xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya. I el de Sant Marçal, és el de la comarca de l'Alt Penedès.

Recurso 6-8 copia.png
_edited.jpg

El Parc de les Olors de Sant Marçal és un espai on els visitants podeu observar, tocar i olorar les més de 30 espècies de plantes aromàtiques, medicinals i culinàries.

AOM20230617_OlorsSantMarçal_4_baixa.jpg

A través de diferents activitats podràs conèixer, tocar, olorar, aprendre les seves propietats i també com les pots fer servir en el teu dia a dia.

El Parc: Sobre nosotros

El fet de saber identificar i saber les propietats de moltes de les plantes que podem trobar al nostre territori, et dona una total seguretat de poder-les utilitzar.

Una manera fàcil d'aprendre, és tenir contacte directe amb les plantes aromàtiques i medicinals, tocant-les, olorant-les i fins i tot tastant-les.

Això és el que t'ofereixo amb els tallers que faig al Parc de les Olors.

D'entre aquests espais, destaco el camí terapèutic on es poden sentir -a través de les terminacions nervioses dels peus- les diferents textures com a fang, sorra, pedres, troncs, plantes, aigua, etcètera. És un circuit per treballar l'equilibri, activar la circulació i en acabat, sentir un total descans als peus.

El Parc de les Olors de Sant Marçal és un lloc d'aprenentatge, però també per gaudir dels beneficis que ofereix la naturalesa.

Segueix-me a Instagram

bottom of page